Management by Heart® – mer info

Ett erfarenhetsbaserat ledarskapsprogram för ett långsiktigt värdeskapande.

Management by Heart – MBH är ett unikt ledarskapsprogram för en värdeorienterad utveckling av ledarskapet inom företag och organisationer. Under 10 utvecklingsdagar inom loppet av åtta månader får du möjlighet att fördjupa dina insikter om ledarskapets grundförutsättningar med fokus på:

  • Det existentiella – identitet och kapacitet
  • Det etiska – ansvaret
  • Det exekutiva – vägen och målet

Du möter programledare, inspiratörer, samtalsledare, författare och föreläsare, alla med djup erfarenhet av ledarskapsfrågor, verksamhetsutveckling, strategiplaner, omvärldsanalys, marknadskommunikation, entreprenörskap, idéskapande, kundvård, medarbetarskap och teambildning. Alla har en fast övertygelse om att det är i djupet av den enskilde medarbetaren som vi finner den stora utvecklingspotentialen. En potential som bland annat leder till ökat kundvärde och ökad lönsamhet.

Programansvarig är Bengt Jacobsson.

Bengt Jacobsson är etnolog, föreläsare och författare. Han har under snart tre decennier föreläst om personlig utveckling, livsfrågor och humanistiskt ledarskap. Bengt har skrivit ett tiotal böcker om människans existentiella livsvillkor.

Programledare är Anders Byström.

Anders Byström har lång erfarenhet som företagsledare företrädesvis inom bygg- och fastighetsbranschen både i Sverige och internationellt. Han driver idag eget företag inom coaching, har en del styrelseuppdrag samt driver ett mindre lantbruk.

 

Management by Heart – MBH tider 2017

MBH Program 18: (2017) 28-29/9, 23-24/11, (2018) 18-19/1, 15-16/3, 17-18/5

Praktiska upplysningar & anmälan

Utbildningen äger rum i vackra Rögladalen invid Romeleåsens sydostsluttning. Du bor på det bekväma Sturup Airport Hotel. Vi arrangerar taxibuss mellan hotellet och Rögladalen.
Investeringen är 97.000 kr. exkl. moms. inkl. arrangemang, litteratur, kost och logi.
Max antal deltagare är 16.

Anmälan till info@undervisninghuset.se eller genom att fylla i vårt formulär här på hemsidan. Det går naturligtvis också bra att ringa oss på 040-23 72 40.

Anmälan

Beställ material

Snabbfakta

Varaktighet: 10 dagar fördelade på 5 tillfällen
Antal deltagare: 12-16
Plats: Rögladalen, Skåne
Logi: Sturup Airport Hotel
Investering: 97 000 kr exkl moms. inkl . föreläsningar, arrangemang, kost, logi och litteratur.

Vill du veta mer?

Om du vill veta lite mer, kontakta mig för dialog, information och vägledning!

Christoffer Sundbäck
Tel/SMS: 0738-41 60 50
christoffer.sundback@undervisningshuset.se