Management by Heart® – mer info

Ett erfarenhetsbaserat ledarskapsprogram för ett långsiktigt värdeskapande.

Management by Heart är ett unikt ledarskapsprogram för en värdebaserad utveckling av ledarskapet inom företag och organisationer. Under 10 utvecklingsdagar inom loppet av åtta månader får du möjlighet att fördjupa dina insikter om ledarskapets grundförutsättningar med fokus på:

  • Det existentiella – identitet och kapacitet
  • Det etiska – ansvaret
  • Det exekutiva – vägen och målet

Här möter du ledare, mentorer, berättare, författare och föreläsare, alla med lång erfarenhet. Det kan handla om ledarskapsfrågor, verksamhetsutveckling, strategiplaner, omvärldsanalys, marknadskommunikation, entreprenörskap, idéskapande, kundvård, medarbetarskap och teambildning. Alla medverkande har en fast övertygelse om att det är i djupet av den enskilde medarbetaren som vi finner den stora utvecklingspotentialen. En potential som leder till ökad arbetsglädje och trivsel, ökat kundvärde samt ökad lönsamhet.

Programansvarig för MBH är Bengt Jacobsson.

Bengt Jacobsson är etnolog, föreläsare och författare. Han har under snart tre decennier föreläst om personlig utveckling, livsfrågor och humanistiskt ledarskap. Bengt har skrivit ett tiotal böcker om människans existentiella livsvillkor.

Programledare i MBH 24 är Bengt Axelsson.

Bengt Axelsson har över 35 års erfarenhet som chef och ledare i Försvarsmakten och på Försvarshögskolan. Allt från strategiskt ledarskap i myndigheter och organisationer till likabehandling och jämställdhet. Mångårig erfarenhet från olika styrelseuppdrag. Under 12 år även förbundskapten för det militära skyttelandslaget..

Management by Heart – MBH tider 2019

MBH Program 24: (2019) 7-8/2, 11-12/4, 28-29/5, 19-20/9, 14-15/11

Praktiska upplysningar & anmälan

Utbildningen äger rum i vackra Rögladalen invid Romeleåsens sydostsluttning. Du bor på det bekväma Sturup Airport Hotel. Vi arrangerar taxibuss mellan hotellet och Rögladalen.
Investeringen är 97.000 kr. exkl. moms. inkl. föreläsningar, arrangemang, litteratur, kost, logi och lokala transporter.
Max antal deltagare är 16.

Anmälan görs till info[at]undervisninghuset.se eller genom att fylla i vårt formulär här på hemsidan. Det går naturligtvis också bra att ringa oss på 040-23 72 40.

Anmälan

Beställ material

Medverkande

Snabbfakta

Varaktighet: 10 dagar fördelade på 5 tillfällen
Antal deltagare: max 16
Plats: Rögladalen, Skåne
Logi: Sturup Airport Hotel
Investering: 97 000 kr exkl moms. inkl . föreläsningar, arrangemang, kost, logi och litteratur.

Vill du veta mer?

Om du vill veta lite mer, kontakta mig för dialog, information och vägledning!

Christoffer Sundbäck
Tel/SMS: 0738-41 60 50
christoffer.sundback[at]undervisningshuset.se