Prometheus

Ett utvecklingsprogram för ledningsgrupper, styrelser och arbetsteam.

Dagens moderna ledare har insett att det enda sättet att uppnå långsiktiga och hållbara resultat är genom att motivera sina kollegor och anställda. Samtidigt anser många att ledarskapsteorier är ett slags verktygslåda som man använder sig av på kontoret. ”Verktygen” lämnas kvar på skrivbordet när man går hem.

Sanningen är att både motivation och ledarskap är förankrat i den enskilda människan och inte i yrkesrollen. Motivationen är den största dolda resursen som finns inom en organisation men är också den mest svårfångade och inte minst svåråtkomliga. Det är därför ledarskapet måste ta sin utgångspunkt i de existentiella livsfrågorna. Det är hela och fullt utvecklade ledare och medarbetare som banar vägen för den goda, välmående organisationen.

För vem är programmet?

Låt din ledningsgrupp, styrelse eller arbetsteam få möta Bengt Jacobsson under två intensiva dagar för ett fördjupat personligt ledarskap genom föredrag, diskussioner, gruppsamtal och kvällsaktiviteter.

Vad ger det mig?

På Bengts utbildning får ni som ledare och ledningsgrupp inspiration till att på djupet av ert innersta reflektera och finna ert eget personliga ledarskap.

Varför utbilda sig?

Kompetensutveckling av chefer och medarbetare är en nödvändig förutsättning för att ett expansivt, vinstgivande och hållbart företagande skall bli verklighet. Se därför alltid kostnaden för en utbildning som en självklar investering för en omedelbar och hög avkastning.

Vem var Prometheus?

Prometheus, son till en av titanerna i den grekiska mytologin, älskade människorna och gav dem därför elden som han stulit från gudarna. Med elden följde tre viktiga funktioner för människans utveckling: ljus, värme och omvandling. Dessa motsvarar och representerar de tre existentiella grundbegreppen helhet, närhet och rörelse.

Offertförfrågan

Beställ material

Snabbfakta

Varaktighet: 1-3 dagar
Antal deltagare: 8-16 personer
Plats: Rögladalen, Skåne
Investering: kontakta oss för offert
Föreläsningar, arrangemang, kost och logi samt litteratur ingår.

Vill du veta mer?

Vill du ha hjälp med din offertförfrågan eller vill du veta mer innan du skickar in den? Ring mig gärna eller skicka mig ett mejl.

Christoffer Sundbäck
Tel/SMS: 0738-41 60 50
christoffer.sundback@undervisningshuset.se