Detta säger deltagare i Management by Heart for Young Leaders!

Här följer några reflektioner skrivna av tidigare deltagare i Management by Heart for Young Leaders:

”Jag tar med mig tre lärorika dagar med väldigt givande diskussioner och samtal. Tre dagar av att få öppna alla sinnen, lyssna och verkligen suga åt sig av andras kunskaper och tankar. Både föreläsarna och mina kurskamrater.”

”Jag åker härifrån med massor av nya valmöjligheter att se på mitt liv.” 

”3 dagar känns som minst en vecka. Bekantskapen med människorna här känns som blomstrande vänskap. I det här sammanhanget fann jag trygghet, kände glädje och kärlek, och tusen andra översvallande känslor. Jag kommer att för alltid bära med mig detta.”

 ”Jag har vuxit som människa och fått en förståelse och insikt om mig själv som jag inte haft innan. Har lärt mig att öppna mig för andra och släppa in dem för att jag har fått en förståelse för dem med. Detta tar jag med mig i alla mina framtida val och möten.”

 ”Jag har lärt mig mer om människans beteende under dessa 3 dagar än vad jag gjort under hela mitt liv. Som bonus fick jag även möjligheten att lära känna helt fantastiska människor. Men det bästa med hela ‘resan’ är att jag hittat mig själv.”

 ”Jag kan nog inte riktigt ännu säga vad jag tar med mig. Behöver lite mer tid att smälta allt och få ta in det i lugn och ro.”

”Ni har fått mig att se nya möjligheter med livet, att det inte bara finns en väg.”

 ”Jag brukar vara ganska säker på hur jag ska uttrycka eller formulera mig. Men nu har jag svårt att hitta de rätta orden, utan famlar mig fram för att beskriva de känslor och intryck jag tar med mig härifrån.”

 ”Jag tar med mig känslan av att vara inkluderad, av att vara uppskattad. Jag tar med mig ett lugn och ett nytt sätt att se på saker.” 

Program

Ansökan

Stiftelsen Arbor Vitae

Donationer

Ladda ner faktablad